En aquest temps que ens envolta de llums i sorolls , El Nadal, més enllà del temps de descans i vacances, volem fer partícips i transmetre uns dels elements més significatius, els dolços i concretament els polvorons.
Comencem amb la recepta, molt demanada, per cert!
INGREDIENTS:
1600 grams de FARINA
800 grams de SUCRE glas
60 grams de CANELLA
1200 grams de MARGARINA
Per altra banda, els ingredients van ensenyant-se, olorant-se i fins i tot provant-se, com a part psicomotriu de l'activitat.
I ara toca pastar, pastar i pastar...
La massa es deixa reposar durant mig horeta i després li donem forma al polvoró.
Bola, boleta! |
Ben redoneta! |
Jo la faré... |
Que si, que si, que si! |
Un nou torn... "El de les mares". Ens han dut fonts i les hem preparat per a fornejar a casa.
Cóm? Precalentem el forn 10 minuts a 160 graus de temperatura i un programa de ventilador. Fornegem els polvorons 10 minuts i ja estan.
A les 3 de la vesprada venen ja gelats i li posem sucre glas pel damunt. Envoltem amb paper de seda i la marca Cervantes, segell del centre.
mmmmmmm... Quina oloreta!!! |
Fixeu-vos, és la nostra pròpia producció |
Embolsem comptant la quantitat exacta per a cadascú: Un per la mare, un per el pare i un per al xiquet o xiqueta i si hi ha algú més a la família, deuran compartir.
Agraïr a les famiílies la seua col·laboració i Bon profit!!!
Nota: La resta de les fotos les posarem més endavant en un movie.
No hay comentarios:
Publicar un comentario